Första månlandningen förevigad i fantastiska bilder hero

Första månlandningen förevigad i fantastiska bilder

Idag är det exakt 50 år sedan månlandaren Eagle landade på månen och människan, en dag senare, satte sin fot på en annan himlakropp för allra första gången. Vi på Rymdstyrelsen firar det med en unik fotoutställning. Se de spektakulära bilderna och läs de spännande texterna på Brunkebergstorg i Stockholm eller här på Rymdstyrelsens webbplats.
Första månlandningen förevigad i fantastiska bilder
Publicerad
2019-07-20
Dela artikel:

Vem av astronauterna blir åksjuk under en rymdpromenad på Apollo 9? Är det en gräsklippare Buzz Aldrin kör på månen under den första månlandningen? I vilken raket slår blixten ner i strax innan uppsändning? Och vem råkar förstöra TV-kameran genom att vända den rakt mot solen? 

De här spännande frågorna och mycket mer får du reda på om du tar vägen förbi Brunkebergstorg i Stockholm mellan den 20 juli – 17 augusti. Har du inte möjlighet att ta dig dit hittar du alla de fantastiska bilderna och bildtexterna här på Rymdstyrelsens webbplats.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen