Hero Image

Satelliten Mats finns nu på Twitter

Publicerad
2019-05-03
Dela artikel:

Den svenska forskningssatelliten Mats (Mesospheric Airglow/Aerosol Tomography and Spectroscopy) finns nu på Twitter. Där kommer ni kunna följa Mats utveckling från integration till uppsändning och sedan ta del av den data Mats kommer förse oss med. De som kommer turas om att twittra är forskare, ingenjörer och andra som deltar i Mats-projektet. Så följ uppdateringarna i detta helsvenska och spännande satellitprojekt. 

Följ satelliten Mats här.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen