Hero Image

Sarah konstruerar fallskärm till studentraketen Odin

Publicerad
2018-09-14
Dela artikel:

Sarah Tovatt pluggar tredje året, teknisk fysik på KTH i Stockholm. Hon är medlem i studentföreningen Aesir (Association of Engineering Students in Rocketry) som designar, bygger och skjuter raketer. Just nu arbetar hon med raketen Odin och den fallskärm som ska lösa ut och ta raketen bekvämt tillbaka ner till marken efter uppsändning.

Se även gärna vår film om vad Aesir gör i stort, vilka mål de har och hur det går med konstruktionen av raketen Odin.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen