Hero Image

Jessica Meir svarade på frågor om livet som astronaut

NASA
Publicerad
2017-03-13
Uppdaterad
2018-03-15

I december 2016 var det 10 år sedan Christer Fuglesangs första rymdresa. För att fira det anordnade Rymdstyrelsen ett tioårsjubileum på Naturhistoriska riksmuseet i Stockholm. Du kan titta på föreläsningen på vår Youtube-kanal. Till detta jubileum bjöd vi in den person som troligtvis kommer bli nästa svensk i rymden - svenskamerikanen Jessica Meir. Jessica har ännu inte fått något datum för sitt första uppdrag i rymden, men är nu helt färdigutbildad astronaut som jobbar på Nasa.


Förra veckan svarade Jessica på frågor från allmänheten på Nasas Tumblr-sajt. Gå in och kika!


 
 Webdewey-kategori
×

Webdewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska webdewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen