Hero Image

Bli en citizen scientist och bidra till klimaforskningen

Data från Globe Observer- moln över Alaska
GLOBE
Data från Globe Observer- moln över Alaska
Publicerad
2016-09-09
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Är du nyfiken på din omgivning, hur jorden och den globala miljön förändras? Då har du möjlighet att bli en del av klimatforskningen genom att delta i GLOBE Observer. Utbildningen ger dig möjlighet att ta del av satellitdata från NASA. Dina observationer och synpunkter hjälper forskare att spåra och analysera ändringar i moln, vatten och växter och därmed bidra till klimaforskningen. Börja utforska din omgivning genom att ladda ner appen härHär kan du läsa mer om GLOBE Observer och ta del av andras upptäckter. 

GLOBE Observer är en del av GLOBE-programmet som är en internationell utbildning som ger låg-och mellanstadieelever möjlighet att samla in data för att få förståelse för jorden och den globala miljön. Utbildningen har funnits sedan 1995 och är tillgänglig i över 112 länder.

Webdewey-kategori
×

Webdewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska webdewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen