Favorit i repris – rymdsemlan! hero

Favorit i repris – rymdsemlan!

Favorit i repris – rymdsemlan!
Tre olika sorters rymdsemlor.
Publicerad
2019-03-05
Dela artikel:

Idag, den 5 mars, är det – om någon lyckats missat det – fettisdagen. Semlorna regnar över Sverige i olika former denna dag, vissa lite finare än andra. Så även i år vill vi på Rymdbloggen påvisa att rymdsemlan är vår solklara favorit, och påminna om att du enkelt kan fixa en egen rymdsemla med hjälp av våra mallar.

Det är bara att skriva ut mallarna från länken nedan, klippa eller skära ut de mörka partierna, lägga mallen på semlan och pudra med florsocker. På ett kick har du din alldeles egna rymdsemla!

Skriv ut mallarna till rymdsemlan som PDF här.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen