Se serien: Astronaut - Universums tuffaste jobb hero

Se serien: Astronaut - Universums tuffaste jobb

Se serien: Astronaut - Universums tuffaste jobb
BBC/Kunskapskanalen
Publicerad
2019-01-09
Dela artikel:

Många drömmer om att bli astronauter, men vägen är ofta både lång och tuff. I serien Astronaut: Universums tuffaste jobb får vi följa 12 vanliga människor som testar om de har vad som krävs för att överleva i rymden och bli astronauter.

Serien består av sex avsnitt och är producerad av BBC. Första avsnittet sänds ikväll kl. 21.00 i Kunskapskanalen. Då får deltagarna visa om de kan hovra med en helikopter, de testas för klaustrofobi och får ta sitt eget blodprov.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen