Rymdforum i Trollhättan hero

Rymdforum i Trollhättan

Rymdforum i Trollhättan
Nasa/STScI Digitized Sky Survey/Noel Carboni
Publicerad
2019-01-11
Dela artikel:

Är du student och intresserad av rymden? Då kanske Rymdforum i Trollhättan är något för dig. Det arrangeras den 25-26 mars 2019 på temat “En global rymdverksamhet i stark förändring”. Några av höjdpunkterna kommer vara föredragshållare från bland annat SpaceX och Rymdstyrelsen.

För dig som är student är det gratis men det finns ett begränsat antal platser. För att få chans till en biljett kan du göra en intresseanmälan på Rymdforums hemsida eller till marcus.broberg@gknaerospace.com - senast klockan 10.00 den 14/1.  

Läs mer om Rymdforum och se hela programmet här.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen