Rymdministern presenterar ny strategi – se det live hero

Rymdministern presenterar ny strategi – se det live

Rymdministern presenterar ny strategi – se det live
Foto: Nasa
Publicerad
2018-05-08
Uppdaterad
2018-05-23
Dela artikel:

I morgon, onsdag den 9 maj, klockan 11.00 presenterar rymdminister Helene Hellmark Knutsson regeringens strategi och långsiktiga mål för svensk rymdverksamhet vid en pressträff hos Rymdstyrelsen i Solna. Presentationen sänds live via Rymdkanalens Youtube. Där finns även möjlighet att ställa frågor direkt till ministern.

Se presentationen här.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen