Vill du gå rymdkurs i Alperna i sommar? hero

Vill du gå rymdkurs i Alperna i sommar?

Publicerad
2018-03-22
Uppdaterad
2018-05-23
Dela artikel:

Varje sommar anordnas en tio dagar lång sommarkurs i de österrikiska Alperna där sextio teknik- och naturvetenskapsstudenter från hela Europa får lära sig mer om rymdteknik och rymdforskning. Svenska studenter som vill delta kan ansöka om bidrag från Rymdstyrelsen senast 31 mars 2018. Temat för 2018 års upplaga av Summer School Alpbach är ”Sample return from small solar system bodies”. Läs mer om hur du ansöker på Rymdstyrelsens webbplats.

Förra året bad vi KTH-studenten och den före detta Alpbach-deltagaren Anna Larsson ge tre tips på hur du skriver en riktigt bra ansökan. Observera att datumen i filmen gällde 2017 års ansökan – ej årets.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen