Julklappstips för rymdnördar hero

Julklappstips för rymdnördar

Julklappstips för rymdnördar
Publicerad
2017-12-08
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Nu när julklapparna ska köpas och önskelistan skrivas vill vi gärna slå ett slag för prylar med koppling till rymden. Varför inte önska sig eller ge bort en grytvante som ser ut som astronauthandske, en egen lysande liten måne eller ett astronautsmycke med en hjälm i äkta guld.

 
En armbandsklocka med himlens stjärnkonstellationer.
  
Minisandlåda med månlandskap, krater och rymdfarare.
  
Häng solsystemets planeter i julgranen.

Se hela listan på 53 rymdiga julklappar här. 

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen