Fira rymdlov i Trollhättan hero

Fira rymdlov i Trollhättan

Fira rymdlov i Trollhättan
Innovatum
Publicerad
2017-12-18
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Gillar du rymd och teknik? Då vill vi tipsa om att spendera jul- och nyårsledigheten på Innovatum Science Center i Trollhättan. De arrangerar rymdlov mellan 27 december och 7 januari då kan man testa på flera spejsade aktiviteter. Här kommer man exempelvis kunna färdas ut i rymden med VR-glasögon, programmera vilda robotar och skapa hypnotiska galaxer i fickformat. Fixa raketer i raketverkstaden, se filmer om livet på rymdstationen och gå på upptäcktsfärd efter rymdvarelser i utställningen.

Mer om rymdlovet, Innovatum Science Center och öppettider hittar du här.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen