Skapa en halloweenpumpa som en Nasa-ingenjör hero

Skapa en halloweenpumpa som en Nasa-ingenjör

Skapa en halloweenpumpa som en Nasa-ingenjör
Nasa/JPL.
Publicerad
2017-11-01
Uppdaterad
2018-02-09
Dela artikel:

Vill du göra en utomjordiskt häftig pumpa till Halloween? Gör då som ingenjörerna på Nasas Jet Propulsion Laboratory. Deras jobb är att designa och bygga robotar som kan färdas miljontals mil till andra planeter och ibland även landa och köra runt på deras yta. Så nu under Halloween kan de inte låta bli att använda sitt kreativa tänkande för att göra pumpor inspirerade av rymdutforskning. Här visar de upp några av sina spektakulära rymdpumpor.

En planetpumpa med en satellit kretsande i omloppsbana runt den.

 

 

Eller en silvrig ufo-pumpa som beamar upp en ko.

 

 

En pumpa som målats vit för att likna Jupiters isiga måne Europa med sina plymer av vatten som sprutar ut från ytan.
WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen