Christer Fuglesang gästar Framgångspodden hero

Christer Fuglesang gästar Framgångspodden

Christer Fuglesang medverkar i Framgångspodden.
Framgångspodden/ Alexander Pärleros
Publicerad
2017-11-14
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Sveriges enda astronaut Christer Fuglesang har besökt Framgångspodden. En podcast som varje vecka intervjuar inspirerande personer om deras deras framgångsrika livsresor. I avsnitt 143 reder Christer Fuglesang ut några frågor som många av oss undrar över: Hur stor är rymden? Vad är ett svart hål? Och hur går rymdträning till?


Hör hela det spännande avsnittet här. Eller se ett klipp från inspelningen.


WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen