Nu är världens största Legoset här – Millennium Falcon från Star Wars! hero

Nu är världens största Legoset här – Millennium Falcon från Star Wars!

Publicerad
2017-10-13
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

7 541 stycken. Så många bitar består världens största Legoset av. Och det är inte vilket set som helst – det är en replika av Han Solos skepp Millennium Falcon från Star Wars-filmerna. Det tar enligt uppgift cirka 36 timmar att bygga ihop modellen som släpptes 1 oktober.

Skeppet väger 17 kilo, är 20 centimeter högt och 56 centimeter högt. Priset ligger på 8 499 kronor.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen