Upplev planeten Mars utan att lämna jorden hero

Upplev planeten Mars utan att lämna jorden

Upplev planeten Mars utan att lämna jorden
CBSN
Publicerad
2017-05-23
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Har du undrat hur det skulle vara att besöka den röda planeten Mars? I den här filmen kan du se när 60 minutes, CBSN, promenerar runt i en 3d-vy av ett Marslandskap med hjälp av virtuell reality. 

Virtuell Reality gör det möjligt att uppleva planeten utan att resa de 56 miljoner kilometer som utgör avståndet mellan Mars och jorden. Den röda färgen kan dessutom vara missvisande när det kommer till temperaturen på Mars. Under sommaren är det minus tolv grader Celsius på dagen respektive 88 minusgrader nattetid. 

Visit Mars without leaving Earth

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen