Se hur det skulle se ut att flyga över Mars hero

Se hur det skulle se ut att flyga över Mars

Se hur det skulle se ut att flyga över Mars
Publicerad
2017-03-21
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Den finske filmskaparen Jan Fröjdman gillar verkligen planeten Mars. Han gillar Mars så mycket att han la tre månader på att skapa denna fyra minuter långa film som helt består av stillbilder tagna från Nasas rymdsond Mars Reconnaissance Orbiter. Jan har själv färglagt bilderna och sedan pusslat ihop dem för att man ska få känslan av att flyga över Mars.


 A FICTIVE FLIGHT ABOVE REAL MARS from Jan Fröjdman on Vimeo.


 

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen