Gör en kortfilm med rymdtema till Houston Cinema Arts Festival hero

Gör en kortfilm med rymdtema till Houston Cinema Arts Festival

Gör en kortfilm med rymdtema till Houston Cinema Arts Festival
EHT collaboration et al.
Publicerad
2017-02-27
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Är du intresserad av film och rymden? Filmfestivalen Houston Cinema Arts Festival har utlyst en tävling tillsammans med Nasa där filmskapare från hela världen får skapa kortfilmer bestående av material från Nasa.


Tävlingen bedöms efter "kreativitet, innovation och känsla för detaljer" - tre saker som också är viktiga när man vill utforska universum. Totalt tävlar deltagarna om 26 000 dollar, samt chansen att få sin film visad på festivalen. Ett fåtal filmer kommer också att visas utanför jorden - på den internationella rymdstationen ISS.


Festivalen tar emot bidrag mellan 1 juni-31 juli 2017. Läs mer på Houston Cinema Arts Festivals sajt.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen