Vintergatans magnetfält ser ut som en Vincent van Gogh-tavla hero

Vintergatans magnetfält ser ut som en Vincent van Gogh-tavla

Vintergatans magnetfält ser ut som en Vincent van Gogh-tavla
ESA/Planck Collaboration/M.-A. Miville-Deschênes
Publicerad
2016-12-23
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Idag går Rymdkanalen på julledighet, men innan dess vill vi visa denna häftiga bild på Vintergatans magnetfält, fångad av Esas Planck-satellit. Det skulle kunna vara en tavla av den nederländske konstnären Vincent van Gogh! Läs mer om bilden på Esas sajt.

Rymdkanalen är tillbaka den 3 januari 2017. Vi ses då!

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen