Vi recenserar fotobok om astrofotografi! hero

Vi recenserar fotobok om astrofotografi!

Vi recenserar fotobok om astrofotografi!
Göran Strand
Publicerad
2016-12-01
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

I samband med att astrofotografen Göran Strands norrskensbilder släpptes som frimärken gjorde vi på Rymdkanalen en kort film med Göran som blev mycket populär. Intresset för norrskensfotografering är uppenbarligen stort och vi har därför tagit en titt på boken ”Ljusår – ett år av ljus”, som är Göran Strands andra bok.

Läs recensionen här.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen