Sommar och filmtips hero

Sommar och filmtips

Sommar och filmtips
Publicerad
2016-06-23
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Sommaren är här och imorgon är det midsommarafton. Det är en högtid när vi firar sommarsolståndet, alltså den tidpunkt på året när solen står som högst på himlen och dagen är som längst. En riktigt rymdhögtid, alltså.

Under sommaren kommer vi posta lite färre saker här på Rymdkanalen. Men misströsta inte - här kommer lite tips på rymdfilmer som har premiär på bio under sommarmånaderna:

29 juni: Independence Day: Återkomsten
8 juli: Ice Age: Scratattack
20 juli: Star Trek Beyond

 

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen