Vill du resa till ESA? Skapa en app och vinn! hero

Vill du resa till ESA? Skapa en app och vinn!

Vill du resa till ESA? Skapa en app och vinn!
Publicerad
2014-06-12
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Nu startar ESA återigen tävlingen ”Space App Challenge”. Denna gång är utmaningen att skapa en mobilapp med hjälp av data från satelliten Copernicus. Visa dina kunskaper och vinn en resa till ESAs center för jordobservation i Italien.

Är du intresserad av appar? Kanske har du utvecklat egna? Då ska du söka till Space App Camp 2014. Det är ett app-läger anordnat av ESA som bjuder 20 personer till ESAs center för jordobservation i Frascati, Italien.

Under Space App Camp kommer du att få träffa andra app-intresserade, lära dig att integrera satellitdata i mobilappar och få se delar av ESAs arbete. Tävlingen baseras på tidigare erfarenhet så gör dig redo att visa de appar du redan utvecklat. De deltagare som väljs ut tävlar i lag om fyra personer. Men det går bra att söka själv eller tillsammans en, två eller tre andra.

Ansök och ta chansen att få tillbringa en hel vecka på ESA i Italien! Registreringen är öppen mellan den 23 maj och 21 juli 2014. Läs mer och ansök här.

Lycka till!

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen