Temavecka rymdstudier - Assi vill hitta liv i universum hero

Temavecka rymdstudier - Assi vill hitta liv i universum

Assi LTU
Publicerad
2012-10-10
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Assiye Süer, eller Assi som hon kallas, pluggar till civilingenjör i rymdteknik med inriktning rymdfarkoster och instrumentering vid Luleå Tekniska Universitet. När hon inte pluggar skriver hon bland annat på sin blogg Astrobloggen.

Vi bad Assi berätta lite om sina rymdstudier och ge er som funderar på att söka en rymdutbildning lite handfasta tips.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen