James Webb-teleskopet hero

James Webb-teleskopet

Idag lanserar vi vår specialsida om det nya rymdteleskopet James Webb. Ett eftertraktat teleskop som ska komplettera de bilder av universum vi fått av Hubble de senaste 30 åren.
Spegeln i renrum
NASA/Chris Gunn
Publicerad
2021-11-15
Dela artikel:

På sidan hittar du det du behöver veta om teleskopet och länkar till fler källor. Vi kommer även fylla på sidan löpande med intervjuer, nyheter och bilder från bland annat uppsändningen som planeras till den 18 december i år.

Du hittar sidan här:

Webb teleskopet
NASA GSFC/CIL/Adriana Manrique Gutierrez

James Webb-teleskopet

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen