Presskonferens med Jessica Meir hero

Presskonferens med Jessica Meir

Den 25 september kliver Jessica Meir ombord en Soyuz MS-15 i Bajkonur, Kazakstan. Med henne i rymdfarkosten finns kosmonauten Oleg Skripochka från Ryssland och space flight participant Hazzaa Al Mansouri från Förenade Arabemiraten. Missa inte dagens presskonferens med Jessica, live på Nasas hemsida klockan 13:00 svensk tid.
Presskonferens med Jessica Meir
Nasa
Publicerad
2019-09-04
Dela artikel:

I våras stod det klart att Jessica Meir kommer vara en del av Nasas Expedition 61/62 med destination Internationella rymdstationen. I teamet ingår, förutom Jessica Meir, Oleg Skripochka, Luca Parmitano (Esa), Christina Koch (Nasa), Andrew Morgan (Nasa) och Alexander Skvortsov (Roscosmos). Jessica kommer att befinna sig på ISS under 6 månader och under den tiden kommer besättningen utföra cirka 300 experiment. 

Om detta och mycket mer får vi förhoppningsvis veta under dagens presskonferens som sänds live på Nasa. Se den här nedan! 

Om vill läsa mer om Jessica Meir kan du göra det här på Rymdstyrelsen.se.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen