Mysteriejakten med Clas och Emma hero

Mysteriejakten med Clas och Emma

Ikväll klockan 19:00 släpps det andra avsnittet av DNs webb-tv-serie Mysteriejakten med Clas och Emma. I dagens avsnitt undersöker de om vi fått besök från rymden och tar upp bilder och föremål som kan bevisa det.
Mysteriejakten med Clas och Emma
csblogg.ufo.se
Publicerad
2019-04-23
Dela artikel:

Mysteriejakten med Clas och Emma är en miniserie på DN webb-tv som leds av Emma Martinez Arpstrand, DNs sociala medie- och video-redaktör, och journalisten Clas Svahn. I serien undersöks olika oförklarliga fenomen, mysterier och konspirationsteorier. De tar bland annat upp konspirationsteorier kring månlandningen, ufon, flygplanet MH370 mystiska försvinnande och jordens undergång.

Clas, som också är vice ordförande i UFO-Sverige, har varit intresserad av mysterier sedan han var liten och ägnar mycket tid åt att läsa om oförklarliga saker som människor är med om. Med serien vill Emma och Clas öka kunskapen om mysterierna – de vill göra det okända känt. 

Mysteriejakten med Clas och Emma publiceras på DNs Youtube-kanal. Det första avsnittet ligger ute redan nu och handlar om piloterna som jagat ufon i svenskt luftrum. Väldigt spännande tycker vi!

seriens Facebooksida kan man diskutera avsnitten eller få tips på intressanta dokumentärer, filmer och länkar som rör dessa mystiska ämnen.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen