Hero Image

Christer Fuglesang på skolturné i Norrland

Foto: Rymdstyrelsen
Publicerad
2018-05-07
Uppdaterad
2018-05-23

Idag inleder den svenska astronauten Christer Fuglesang en skolturné längst Norrlands östkust. Han besöker sammanlagt sex skolor i Umeå, Nordmaling, Örnsköldsvik, Kramfors, Härnösand och Timrå. Under besöken kommer han berätta om sina två rymdresor och vad man bör tänka på om man själv vill göra rymdkarriär. Turnén arrangeras av Rymdstyrelsen och syftar till att öka intresset för naturvetenskapliga ämnen hos elever runt om i landet.

Webdewey-kategori
×

Webdewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska webdewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen