Hero Image

Rymdkanalen besöker Rymdforskarskolan

Publicerad
2017-06-30
Uppdaterad
2018-03-15

I veckan har Rymdforskarskolan varit i full gång i Stockholm. Deltagarna har gjort spännande laborationer, haft föreläsningar i astronomi och rymdteknik samt varit på häftiga studiebesök. Rymdkanalen var på plats när Rymdforskarskolan besökte OHB Sweden. Vi träffade några av deltagarna och fick även följa med in i renrummet. 


Rymdforskarskolan är en satsning av Astronomisk Ungdom och pågår under sommaren 2017 i tre upplagor. Nästan anhalt för rymdforskarskolan är i Kiruna mellan den 14-23 juli för att sedan avsluta i Göteborg den 5-13 augusti. Här kan du läsa mer om Rymdforskarskolan. 


 


 

Webdewey-kategori
×

Webdewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska webdewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen