Fira Astroid Day den 30 juni 2017 hero

Fira Astroid Day den 30 juni 2017

Asteroid i rymden
ESA - ScienceOffice.org
Publicerad
2017-06-29
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Asteroider, meteoriter, meteorer och kometer. Alla är namn på stenklumpar i rymden. Dessa stenklumpar kan variera i storlek och innehåll. Från sandkorn till stora klippblock. Med hjälp av radar och satelliter har forskare koll på tusentals asteroider som susar runt i vårt solsystem.

Evenemanget Asteroid Day vill med hjälp av en 24 timmar lång livesändning upplysa allmänheten om faran – och nyttan – med asteroider. Nasa, Esa och Jaxa är några av de organisationer som kommer bidra med innehåll. Se hela schemat här.

Följ livesändningen här den 30 juni 2017: https://asteroidday.org/live/

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen