Bygg rymdapp med Esa hero

Bygg rymdapp med Esa

Publicerad
2017-06-12
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Är du en apputvecklare som gillar rymden? Då kommer du älska detta.

Den europeiska rymdorganisationen Esa letar nu efter deltagare till tävlingen App Camp som hålls 11-18 september 2017 i Frascanti utanför Rom i Italien. Under veckan kommer 20 utvecklare tävla om förstapriset på 2 500 euro genom att bygga appar och tjänster som använder sig av satellitdata. Du kan välja att rikta in dig på bland annat lantbruk, miljö, turism eller smarta städer.

Esa står för resa, boende och mat. Du står för idéerna. Ansök senast 22 juli 2017.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen