Jessica Meir svarade på frågor om livet som astronaut hero

Jessica Meir svarade på frågor om livet som astronaut

Jessica Meir svarade på frågor om livet som astronaut
NASA
Publicerad
2017-03-13
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

I december 2016 var det 10 år sedan Christer Fuglesangs första rymdresa. För att fira det anordnade Rymdstyrelsen ett tioårsjubileum på Naturhistoriska riksmuseet i Stockholm. Du kan titta på föreläsningen på vår Youtube-kanal. Till detta jubileum bjöd vi in den person som troligtvis kommer bli nästa svensk i rymden - svenskamerikanen Jessica Meir. Jessica har ännu inte fått något datum för sitt första uppdrag i rymden, men är nu helt färdigutbildad astronaut som jobbar på Nasa.


Förra veckan svarade Jessica på frågor från allmänheten på Nasas Tumblr-sajt. Gå in och kika!


 
 WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen