Favorit i repris! Små rymdexperter berättar – Hur åker man till rymden? hero

Favorit i repris! Små rymdexperter berättar – Hur åker man till rymden?

Publicerad
2017-02-24
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Våren 2016 besökte vi på Rymdkanalen framtidens rymdexperter. I Uppsala finns Orrparkens förskola som målmedvetet fokuserar på naturvetenskap i sitt lärande genom att utforska barns relationer till naturvetenskapliga fenomen. Vi frågade deras små experter om rymden och fick väldigt kloka svar!


Titta på det första avsnittet av Små Rymdexperter


 

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen