Plantera växter på ISS i nytt spel hero

Plantera växter på ISS i nytt spel

Plantera växter på ISS i nytt spel
Publicerad
2017-01-20
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Vad sägs om att starta helgen genom att testa dina gröna fingrar på rymdstationen ISS? Om du har en Android- eller iOS-enhet kan du nu ladda ner spelet Space Science Investigations: Plant Growth som skapats av Nasa. Spelet är gratis att ladda ner.

I spelet får du, förutom att lära dig mer om hur växter kan överleva i tyngdlöshet, fara runt i rymdstationen.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen