Så såg vi på rymden -"Hur såg vi på rymden förr i tiden?" - Del 1 hero

Så såg vi på rymden -"Hur såg vi på rymden förr i tiden?" - Del 1

Publicerad
2016-12-19
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Hur såg man på sin omvärld förr i tiden och hur kom rymden in i bilden?  Och vad trodde man egentligen att ett stjärnfall var? Vi på Rymdkanalen bestämde oss för att ta reda på svaret och besökte Nordiska museet i Stockholm.

Se del ett av vår miniserie på två delar där Jonas Engman, chef för Nordiska Museets arkiv, berättar om hur människan såg på rymden förr i tiden. 

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen