Speltips: Utforska rymden i No Man's Sky hero

Speltips: Utforska rymden i No Man's Sky

Speltips: Utforska rymden i No Man's Sky
Publicerad
2016-08-17
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Är du sugen på att utforska ett universum med miljarder av planeter? Då borde du kolla in det nya spelet No Man's Sky (PC och Playstation 4). Spelet går ut på utforskning, överlevnad, strid och handel. Varje planet i spelet är unik och har olika typer av mineraler, flora och fauna. På vissa planeter finns inget liv men massor av guld och zink - på andra finns märkliga djur men inga speciella mineraler. Allt eftersom du utforskar universumet samlar du på dig mineraler som du sedan kan sälja och uppdragera ditt rymdskepp med.


 


På spelsajten Twitch kan du titta på när andra spelar spelet live.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen