Fråga Lund är tillbaka – med rymdexpert i panelen hero

Fråga Lund är tillbaka – med rymdexpert i panelen

Kristian Luuk med expertpanelen, till vänster rymdexperten Gabriella Stenberg Wieser.
SVT/Janne Danielsson
Publicerad
2016-08-24
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

TV-klassikern Fråga Lund är tillbaka och får nytt liv. Kristian Luuk tillsammans med en expertpanel, bestående av forskare från Sverige, svarar på frågor mellan himmel och jord. Kan exempelvis en fågel vara flygrädd? Missa inte premiären ikväll klockan 21.00 i SVT. 

I expertpanelen hittar vi bland annat fysikern Gabriella Stenberg Wieser från IRF, Institutet för rymdfysik. Vi på Rymdkanalen hoppas förstås hon får spännande frågor om rymden. Här kan du läsa tidigare inlägg på Rymdkanalen med Gabriella.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen