Vältra dig i rymd i sommar – sök till Rymdforskarskolan hero

Vältra dig i rymd i sommar – sök till Rymdforskarskolan

Sök till Rymdforskarskolan i sommar!
Astronomisk Ungdom
Publicerad
2016-05-16
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Gillar du spännande laborationer, föreläsningar i astronomi och rymdteknik, häftiga studiebesök och att umgås andra rymdintresserade? Då är Rymdforskarskolan något för dig. Det kostar inget, det enda du behöver göra är att söka senast nu på söndag, den 22 maj.

Forskarskolan är Astronomisk Ungdoms nya satsning. Den pågår under två veckor, den 27 juni till den 8 juli på KTH, Albanova, i Stockholm. Och om du går tvåan eller trean till hösten, på naturvetenskaps- eller teknikprogrammet på gymnasiet, så kan du lämna in en ansökan.

50 ungdomar från hela Sverige får chansen att delta och till och med träffa Sveriges enda astronaut Christer Fuglesang. Han är rektor för Rymdforskarskolan och ska bland annat invigningstala under öppningsceremonin.

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du maila in ett personligt brev och dina senaste betyg till ansokan@astronomiskungdom.se senast nu på söndag den 22 maj. 

 

Läs mer och ansök till Rymdforskarskolan här.

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen