Ställ dina frågor till rymdexperterna hero

Ställ dina frågor till rymdexperterna

 Institutet för rymdfysik i Kiruna.
IRF / Torbjörn Lövgren
Publicerad
2015-06-02
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

På torsdag och fredag besöker vi en av landets rymdigaste städer, Kiruna. Där finns bland annat Institutet för rymdfysiks huvudkontor. På IRF jobbar cirka 100 personer med grundforskning och forskarutbildning inom rymdfysik, rymdteknik och atmosfärfysik. Tyvärr kommer vi inte att hinna träffa alla 100 men några rymdexperter hinner vi i alla fall med.


Har du frågor som du vill att vi ställer till rymdexperterna på IRF?
Skicka i så fall dem till red@rymdkanalen.se senast torsdag 4/6 klockan 13.00.


Här kan du se den sista delen i vår filmserie Resan genom Rymdsverige då vi besökte just rymdiga Kiruna för ett par år sedan.


WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen