Se rymdens tuffingar bli rikskändisar hero

Se rymdens tuffingar bli rikskändisar

Se rymdens tuffingar bli rikskändisar
Science Photo Library/IBL Bildbyra
Publicerad
2015-03-20
Uppdaterad
2018-03-15
Dela artikel:

Björndjuren är bara cirka 0,1 millimeter stora. Ändå är de ensamma om att klara rymdens påfrestande miljö. Inte ens högt tryck, gammastrålning och flera år av uttorkning verkar vålla några större problem för dem. Idag uppmärksammandes Björndjuren i webbtv-programmet Aftonbladet Morgon. Du kan lära dig mer om de små liven i vårt nya lektionsmaterial.


I dagens Aftonbladet Morgon pratas rymd, men framförallt om rymdens tuffingar – björndjuren. I det här klippet ges massor av spännande fakta om björndjur. Men vi tycker förstås att det också återstår en hel del. Om du vill lära dig ännu mer om djuren så kan vi tipsa om vårt helt nya lektionsmaterial om Björndjur för årskurs 2, som finns att ladda ner på Rymdstyrelsens webbsida. 


 

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen