Vinn pris för mest innovativa användningen av rymddata

Har du, ditt företag eller organisation använt rymddata på ett innovativt sätt? Nu är anmälan öppen för tävlingen The Copernicus Masters som prisar innovativa lösningar inom jordobservation och rymddataanvändning.
Vinn pris för mest innovativa användningen av rymddata
AZO
Publicerad
2020-04-02
Dela artikel:

Copernicus Masters är Europas ledande innovationstävling för jordobservation. Sedan 2011 har ESA och Tysklands AZO Anwendungszentrum GmbH organiserat den årliga Copernicus Masters-tävlingen för att inspirera och hjälpa företagare att lyfta fram sina innovationer.

Från 1 april till 30 juni kan deltagarna lämna in sin innovativa användning av jordobservationsdata. 

ESA: s chef för jordobservationsprogrammet, Josef Aschbacher, kommenterar: ”För att lösa aktuella miljö- och samhällsutmaningar måste vi investera i innovation. Tänkande utanför boxen är en hörnsten i innovation och i tider som dessa behöver vi detta mer än någonsin."

Vinnarna kommer att få tillgång till ett internationellt ekosystem av ledande jordobservationsorganisationer, betydande satellitdatakvoter och stöd för affärsutveckling till ett värde av mer än 550 000 euro totalt. Vinnaren kommer också få ett kontantpris på 10 000 euro.

Läs mer på Copernicus Masters hemsida