Örnnebulosan
NASA, ESA, CSA, STScI, J. DePasquale (STScI), A. Pagan (STScI)

Framsteg i kort format

Kit har under våren samarbetat med Stiftelsen för strategisk forskning och Rymdstyrelsen för att ta fram korta filmer under rubriken Framsteg. Idag publicerades den senaste filmen om hur astronauter ska hålla vikten i rymden.
Framsteg i kort format
Publicerad
2020-06-08
Dela artikel:

Kit har under våren och den tidiga sommaren producerat och publicerat filmer med forskning och rymden som tema under rubriken Framsteg. Detta bygger på ett samarbete med Rymdstyrelsen och Stiftelsen för strategisk forskning. 

Idag publicerades den tionde videon med rubriken Så ska astronauterna lyckas behålla vikten i rymden. Tidigare videor har bland annat handlat om:

Kort, informativt och rymdigt. 

Se alla videor hos Kit

 

WebDewey-kategori
×

WebDewey är ett lexikaliskt beskrivande vokabulär, som klassificerar materialet på ett strukturerat sätt. Varje term har ett internationellt gångbart webdewey-nummer och ett svensk termnamn. Läs mer om svenska WebDewey hos Kungliga Biblioteket.

Rymdbloggen